Söğüt Ortaokulu

Vizyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek.

Misyon: 6–14 yaş grubundaki öğrencilerimizi, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek. Adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olmak. Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek. Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen,kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.

Başarılar: 2013-2014 TEOG ilçe birinciliği, 2015-2015 TEOG ilçe ikinciliği, 2015-2016,2016-2017, 2017-2018 Atletizm Yarışması ilçe ve il birincilikleri, 2017-2018 Jimnastik Yarışması il ikinciliği.

Saatler: 08.40-15.10
Servis Bilgisi: ELMALI-SÖĞÜT KOOP.
Sportif Etkinlikler: Atletizm ve jimnastik ile ilgili etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TUBİTAK 4006 projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

WEB - https://728402.meb.k12.tr

Adres - Doğanşehir İlçesi Söğüt Mahallesi

Yerleşim Yeri - DOĞANŞEHİR İLÇESİ SÖĞÜT MAHALLESİ

Adres - Doğanşehir İlçesi Söğüt Mahallesi

Ulaşım SAAT BAŞI SERVİSLER BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 73 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 13 KM